Apartamentle din GVI Town Mihai Bravu se vând pe zi ce trece. Al 3-lea și al 4-lea bloc din cadrul GVI Town sunt în construcție și deja am vândut 50% din apartamente!

În cadrul proiectului GVI Town poți să alegi dintre puținele apartamente încă disponibile cu livrare imediată, sau poți să rezervi cu un avans încă de pe acum apartamentul tău ce va fi construit în blocurile 3 și 4.

Contactează-ne aici sau prin formular de contact și unul dintre agenții noștri te va ajuta cu mai multe informații.

Complexul rezidential GVI Town este situat in zona Mihai Bravu, la doar 2-3 minute de statia Mihai Bravu, pe Soseaua Vantului din sectorul 3 din Bucuresti si alte mijloace de transport in comun, accesul catre orice zona a orasului facandu-se cu usurinta.

Ansamblul va fi alcatuit din 4 cladiri care se vor desfasura pe 10 nivele, cuprinzand un numar de 324 de apartamente.

Accesul automobilelor in parcarile private (una amplasata la nivelul solului si doua in spatiul subteran) va fi prevazut cu bariere si cartele de acces. Complexul va avea 175 de locuri de parcare subterane si 149 locuri de parcare supraterane.

Mijloace de transport comun :

– RATB : 123,223, 634

– TRAMVAI : 1

– METROU: statia Mihai Bravu

Puncte comerciale : Bucuresti Mall, Sun Plaza Mall, Unirea Shopping Center, Kaufland, Auchan, Lidl, Mr. Bricolage.

În blocurile 3 și 4 avem disponibile pentru rezervare, în funcție de disponibilitate, apartamente tip studio, cu 2, 3, 4 camere sau penthouse-uri.

apartament nou bucuresti metrou mihai bravu
garsoniere bucuresti mihai bravu bucuresti
apartamente complex rezidential bucuresti
apartament nou bucuresti