In Stiri

5 caracteristici ale unui apartament nou în București

 

apartament nou in Bucuresti

Ești în căutarea apartamentului de vis în București? Un loc obișnuit, dar care să îndeplinească toate toate nevoile tale și ale membrilor familiei? Câteodată nu este doar despre care sunt culorile de pe pereți sau ce mobilă să alegi. Câteodată este despre sentimentul pe care îl ai când intri în apartament sau activitățile pe care le poți face acolo.

 

Pentru a fi sigur că o să găsești locul pe care să-l numești acasă, ne-am gândit să îți oferim câteva ponturi sau poate doar să te facem să-ți pui câteva întrebări:

 

Cât de sociabil ești?

Iubești să ieși în oraș sau să chemi prieteni la tine? Atunci apartamentele din suburbii nu sunt făcute pentru tine. Alege un apartament nou din București unde să fii aproape de restaurante, săli de fitness, supermarketuri și parcuri. Genul acesta de loc îți va oferi experiența urbană completă.

 

Știi că apa e esențială?

Imaginează-ți atunci cum e să te trezești noaptea și să mergi până în bucătărie să bei un pahar cu apă. Câte uși și pereți sunt între tine și paharul tău cu apă? Nu trebuie să răspunzi. Ideea e că un apartament ideal trebuie să fie structurat intuitiv astfel încât toți membri familiei să se poată simți confortabil. Dacă îți pasă de acest aspect, atunci un apartament nou este locul potrivit pentru tine fiindcă noile structuri ale apartamentelor sunt mult mai actual gândite față de cele ale blocurilor mai vechi.

 

Un apartament cu ferestre?

Ar trebui să fie un lucru esențial despre care nu ar trebui să-ți faci griji, nu-i așa?! Evident că apartamentele au ferestre, dar dacă te trezești dimineața, te uiți pe geam și vezi un bloc gri și nicio urmă de soare, atunci nimic n-o să ți se pară cum trebuie. Imaginează-ți că privești pe fereastră către o grădină sau un parc plin de copaci înalți, către alergătorii de dimineață la răsărit, un loc de joacă plin de copii veseli, linia orizontului. Alege-ți un apartament nou cu priveliște pentru că te vei simți mereu mai câștigat.

 

365 de zile de vacanță?

Unul dintre cele mai importante avantaje ale blocurilor cu apartamente noi este faptul că îți oferă gradină sau balcoane generoase și interioare asemănătoare hotelurilor. Probabil că nici nu realizezi, dar acest aspect te va face să te simți ca într-o vacanță constantă, departe de București. Va fi o plăcere să ajungi acasă și să te relaxezi.

 

Ai nevoie de o casă pentru mașina ta?

Este minunat să petreci zeci de minute dând ture în jurul cartierului pentru a găsi un loc liber de parcare după o zi lungă la muncă, nu-i așa? Atunci alege un apartament nou care să vină la pachet cu propriul său loc de parcare. Vei salva mai mult timp decât îți imaginezi și vei sta liniștit știind că mașina ta e mereu în siguranță.

 

În definitiv, este important să alegi o casă care să-ți ofere o întreagă experiență, să se potrivească stilului tău de viață, undeva în inima acestui oraș mare. Spor la căutat și nu uita să te uiți printre apartamentele noastre pentru că îl poți găsi exact pe cel pe care îl cauți.