Cauți apartamente Mihai Bravu?

Ai auzit de GVI Town? Un complex rezidential de apartamente uimitor, format din două blocuri noi, aflat în zona Mihai Bravu, Bucuresti. GVI Town se remarcă printre alte proiecte imobiliare din Bucuresti prin profesionalismul obținut din colaborări între companii cu renume și experiență în construirea unor cămine perfecte pentru tine.

 

Iată mai jos câteva lucruri pe care GVI Town ți le poate oferi:

1. Metrou Mihai Barvu

Vei găsi apartamente noi la 3 minute de mers pe jos de stația de metrou Mihai Bravu, având astfel acces rapid la cea mai eficientă cale de transport din capitală.

2. Mall și supermarket aproape de tine

Lângă viitorul tău apartament se află supermarketul Lidl, la 5 minute de mers pe jos, o scurtă plimbare relaxantă în care îmbini utilul cu puțină mișcare. Găsești în apropiere și Auchan și Kaufland, iar până la Bucuresti Mall mai sunt doar câțiva pași.

3. Parcare în București fără griji

Împreună cu un apartament nou în capitală vei putea beneficia și de parcare, fie ea subterană sau supraterană, cu acces restricționat, securizat cu barieră, aflat sub serviciu de pază 24 din 24 de ore. Astfel, mașina ta este în siguranță și nu vei duce grija locului de parcare niciodată.

4. Facilități de ultimă generație

Un apartament nou vine, de asemenea, cu finisaje noi și elegante, cu facilități de ultimă generație și cu materiale de foarte bună calitate, astfel încât să te simți ca într-o vacanță de lux, în fiecare zi.

5. Grădină și loc de joacă

Copilul tău se poate distra în voie, atât în locul de joacă special amenajat, cât și în grădina ta privată, dacă îți dorești un apartament nou la parter. Vei avea parte de propriul tău colț de rai în mijlocul unei zone urbane.

Vino să vezi cu ochii tăi și mai multe din ceea ce GVI Town Mihai Bravu iți poate oferi. Programează o vizionare utilizând modalitatea preferată din pagina noastră de Contact.apartamente mihai bravu, apartamente noi mihai bravu, complex rezidential mihai bravu, gvitown mihai bravu