Cauți apartament Mihai Bravu? Ultimele apartamente disponibile. Află ofertele aici.
Bine ai venit acasă!

Apartamente Mihai Bravu concepute pentru tine!

Complex rezidential in Mihai Bravu Bucuresti, avand disponibile 12 tipuri de apartamente în blocuri noi:de la studiouri la 4 camere. Dintre cele 261 de apartamente noi de vanzare, 80% au fost cumpărate deja.

Vei găsi un apartament nou in Bucuresti ce dispune de facilități de ultimă generație, finisaje elegante și de calitate pentru interior și spațiile comune, parcare privată pentru rezidenți și serviciu de pază 24/7.

Apartamente noi la 3 minute de Metrou Mihai Bravu și 5 minute cu mașina până la Piața Unirii. Ai doar câțiva pași până la București Mall, Kaufland sau Auchan, iar Parcul Tineretului îți stă la dispoziție pentru activități în natură. Toate acestea într-un ambițios complex rezidențial.

apartamente mihai bravu bucuresti 2 camere
gvitown mihai bravu garsoniere, garsoniere metrou mihai bravu
complex rezidential bucuresti mihai bravu
a_1_ground_soldout

A1 Studio – 1 Cameră

Etaj: Parter

Gradina: 52 mp

Suprafață totală apartament: 43.26 mp

 

Preț: 79.000 € + TVA

Cauți garsoniere Mihai Bravu? Ai ajuns unde trebuie.

Vei găsi o garsoniera noua langă metrou Mihai Bravu, un studio ce se remarcă prin finisaje de calitate și o priveliște ce îți taie răsuflarea. În acest complex rezidential de blocuri noi te vei simți din primul moment acasă.

Dacă acasă pentru tine înseamnă să intri în studioul tău nou, luminos, să-ți faci un ceai, iar mirosul cald să se împletească minunat cu mirosul de iarbă proaspătă din grădină, atunci acesta este apartamentul potrivit pentru tine. Dacă ai și o pisică sau un cățel jucăuș, nu mai ai nevoie de alte argumente pentru a te muta în GViTown. Pentru mai multe poze din apartamente tip A1 intră în GALERIE și pentru mai multe caracteristici ale complexului rezidential aruncă un ochii pe Apartamente Mihai Bravu pentru tine.

Înapoi la Apartamente